Menu na cały tydzień

DIETA STANDARD

14.07- 18.07

    Poniedziałek 14.07

ŚNIADANIE

Sałatka z jajkiem, rzodkiewką, ogórkiem i fetą, bagietka pełnoziarnista

 II ŚNIADANIE

Czekoladowy pudding z tapioki z wiśniami

OBIAD

Butter chicken z ryżem basmati

PODWIECZOREK

Koktajl melon-gruszka

KOLACJA

Stir-fry z makaronem ryżowym

Wtorek 15.07

ŚNIADANIE

Pieczona owsianka a’la szarlotka, jogurt waniliowy z orzechem włoskim i  karmelizowane śliwki

II ŚNIADANIE

Pizzerinki z mozzarellą, szynką parmeńską, rukolą i cherry, keczup ziołowy

OBIAD

Schab w sosie własnym z kaszą perłową i surówką z pora i marchewki

PODWIECZOREK

Smoothie kokosowe z morelą, maliną i mango

KOLACJA

Sałatka z warzyw korzeniowych i kurczaka

Czwartek 16.07

ŚNIADANIE

Owocowe smoothie bowl z tropikalnym muslii i chipsami kokosowymi

II ŚNIADANIE

Chłodnik z awokado

OBIAD

Pieczeń rzymska z jajkiem z sosem chrzanowym, ziemniakami i surówką  z koprem, selerem naciowym i jabłkiem

PODWIECZOREK

Galaretka z musem malinowo-jagodowym

KOLACJA

Sałatka meksykańska z kurczakiem i kolendrowym dressingiem

Środa 16.07

ŚNIADANIE

Pasta z soczewicy, pieczywo razowe i ogórek małosolny

II ŚNIADANIE

Jogutowy koktajl truskawkowo-porzeczkowy

OBIAD

Fajitas z kurczakiem z tartym serem cheddar,  sos ranczeski

PODWIECZOREK

Ciasteczka owsiane z masłem orzechowym i czekoladą

KOLACJA 

Sałatka z brokułu i łososia z dressingiem cytrynowo-koperkowym

 Piątek  17.07

ŚNIADANIE

Pasta jajeczna z kiełkami rzodkiewki i mieszanką kolorowych warzyw, bułeczki

II ŚNIADANIE                                      

Sałatka z buraków, sera z dressingiem malinowo-balsamicznym

OBIAD

Ryba w sosie curry z groszkiem cukrowym i brązowym ryżem, surówka z marchewki

PODWIECZOREK

Sernik na zimno z mango i marakują

KOLACJA

Gnocchi w sosie pomidorowo-śmietanowym z salami i młodym szpinakiem

 

0
    0
    Koszyk
    Koszyk jest pustyWróć do sklepu