Menu na cały tydzień 20.03- 24.03
Poniedziałek 20.03
ŚNIADANIE
Czekoladowa owsianka z konfiturą wiśniową i pomarańcze
II ŚNIADANIE
Sałatka z kurczakiem w tajskiej marynacie, kiełkami fasoli mung, papryką i sos mango OBIAD
Pieczeń z farszem pieczarkowo-serowym, sos mysliwki, kasza gryczana z warzywami i buraczki z cebulką
PODWIECZOREK
Koktajl jeżynowy
KOLACJA
Makaron arrabiata z mini mozzarellą
Wtorek 21.03
ŚNIADANIE
Tosty z cheddarem i szynką, roszponką, pomidorami i oliwkami, dip bazyliowy
II ŚNIADANIE
Jogurt porzeczkowy z granolą i winogronem
OBIAD
Limonkowy kurczak z tymiankiem w śmietanie w sosie własnym, gnocchi buraczane i surówka z marchewki PODWIECZOREK
Green smoothie
KOLACJA
Sushi bowl
Czwartek 23.03
ŚNIADANIE
Pasta z grillowanej cukini i pieczonego kalafiora z pieczywem i warzywami
II ŚNIADANIE
Kasza manna z musem śliwkowym
OBIAD
Sznycle ze schabu zapiekane pod mozzarellą i porem, sos chrzanowy, ziemniaki i surówka
PODWIECZOREK
Sok z aloesem,jabłkiem i melonem
KOLACJA
Sałatka a`la Cezar z kurczakiem i grzankami
Środa 22.03
ŚNIADANIE
Bananowe placki owsiane, twarożek z bakaliami i gruszka
II ŚNIADANIE
Zupa szczawiowa
OBIAD
Makaron ryżowy stir-fry z kurczakiem i nerkowcami
PODWIECZOREK
Malinowy pudding chia
KOLACJA
Gulasz z chorizo z ciecierzycą z tortillą
Piątek 24.03
ŚNIADANIE
Owocowe smoothie bowl z musli i orzechami, kiwi i ananas
II ŚNIADANIE
Kanapka z pastą fava z pestkami dynii i chrupkim pieczywem
OBIAD
Pieczona ryba po grecku z ryżem i brokułem
PODWIECZOREK
Zebra z polewą czekoladową i truskawką
KOLACJA
Sałatka z halloumi