Menu na cały tydzień 20.03- 24.03

Poniedziałek 20.03

ŚNIADANIE

Czekoladowa owsianka z konfiturą wiśniową i pomarańcze

II ŚNIADANIE

Sałatka z kurczakiem w tajskiej marynacie, kiełkami fasoli mung, papryką i sos mango OBIAD

Pieczeń z farszem pieczarkowo-serowym, sos mysliwki, kasza gryczana z warzywami i buraczki z cebulką

 PODWIECZOREK

Koktajl jeżynowy

KOLACJA

Makaron arrabiata z mini mozzarellą

Wtorek 21.03

ŚNIADANIE

Tosty z cheddarem i szynką, roszponką, pomidorami i oliwkami, dip bazyliowy

II ŚNIADANIE

Jogurt porzeczkowy z granolą i winogronem

OBIAD

Limonkowy kurczak z tymiankiem w śmietanie w sosie własnym, gnocchi buraczane i surówka z marchewki PODWIECZOREK

Green smoothie

KOLACJA

Sushi bowl

Czwartek 23.03

ŚNIADANIE

Pasta z grillowanej cukini i pieczonego kalafiora z pieczywem i warzywami

II ŚNIADANIE

Kasza manna z musem śliwkowym

OBIAD

Sznycle ze schabu zapiekane pod mozzarellą i porem, sos chrzanowy, ziemniaki  i surówka

PODWIECZOREK

Sok z aloesem,jabłkiem i melonem

KOLACJA

Sałatka a`la Cezar z kurczakiem i grzankami

 

Środa 22.03

 

ŚNIADANIE

Bananowe placki owsiane, twarożek z bakaliami i gruszka

II ŚNIADANIE

Zupa szczawiowa

OBIAD

Makaron ryżowy stir-fry z kurczakiem i nerkowcami

PODWIECZOREK

Malinowy pudding chia

 KOLACJA

Gulasz z chorizo z ciecierzycą z tortillą

Piątek 24.03

ŚNIADANIE

Owocowe smoothie bowl z musli i orzechami, kiwi i ananas

II ŚNIADANIE

Kanapka z pastą fava z pestkami dynii i chrupkim pieczywem

OBIAD

Pieczona ryba po grecku z ryżem i brokułem

PODWIECZOREK

Zebra z polewą czekoladową i truskawką

KOLACJA

Sałatka z halloumi

0
    0
    Koszyk
    Koszyk jest pustyWróć do sklepu