Menu na cały tydzień
DIETA STANDARD
13.10- 17.10
Poniedziałek 13.10
ŚNIADANIE
Czekoladowa granola z orzechami, waniliowym jogurtem i owocami
II ŚNIADANIE
Sałatka z fetą
OBIAD
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem i surówką z kapustą pekińską
PODWIECZOREK
Koktajl jeżynowy
KOLACJA
Hiszpański kociołek, bułka pełnoziarnista
Wtorek 14.10
ŚNIADANIE
Pasta z makreli i szczypiorku, chleb żytni razowy i ogórek kiszony
II ŚNIADANIE
Fit Tiramisu
OBIAD
Makaron stir-fry z kurczakiem, brokułami i marchewką
PODWIECZOREK
Zupa jarzynowa
KOLACJA
Domowa shoarma box z kurczakiem
Czwartek 16.10
ŚNIADANIE
Mango sticky rice
II ŚNIADANIE
Zupa ogórkowa
OBIAD
Filet z indyka w sosie pieczarkowym, gnocchi buraczane i surówka z białej kapusty
PODWIECZOREK
Kulki mocy
KOLACJA
Pęczak z warzywami po meksykańsku
Środa 15.10
ŚNIADANIE
Fritatta z szynką,szpinakiem i mozzarellą, pieczywo razowe, dip koktajlowy i pomidor
II ŚNIADANIE
Jogurtowy koktajl wiśniowy
OBIAD
Polędwica po staropolsku w sosie pieczeniowym z kaszą pęczak i kapustą duszoną z kminkiem
PODWIECZOREK
Ciasto z dynii
KOLACJA
Sałatka a’la Cezar
Piątek 17.10
ŚNIADANIE
Pełnoziarniste tosty z jajkiem, sos majonezowy, szynka drobiowa i świeże warzywa
II ŚNIADANIE
Pudding chia z musem malinowym
OBIAD
Spaghetti all’arrabiata, mini mozzarella w pesto
PODWIECZOREK
Fit jabłecznik z budyniem
KOLACJA
Fishburger z warzywami i sosem duńskim